Namebox

Namebox se numara printre primele firme de hosting din Romania care au adus pe piata pachete de gazduire dedicate WordPress, ocazie prin care au ridicat standardele de hosting din aceasta nisa si au dat startul unui trend care a dus la aparitia pachetelor specializate pentru platforma WordPress in intreaga tara.

Despre NameBox

Namebox a fost lansat in anul 2009 cand au inceput sa ofere servicii IT pentru firmele de la noi din tara. In prezent Namebox ofera servicii precum Gazduire Web, Gazduire Web NVMe, Gazduire WordPress, Servere VPS & VPS NVMe, Inregistrare Domenii, Devirusare & Optimizare Website-uri si Realizate Site-uri.

Pachete gazduire si preturi Namebox

 

Pachete gazduire si preturi Namebox

MxHost face rebranding si devine Cyber Folks

Cu totii cunoastem firma MxHost de foarte multi ani, au reusit sa dezvolte unul dintre cele mai puternice branduri de web hosting pe piata din Romania si nu au dezamagit niciodata. Zilele trecute insa a venit vestea ca MxHost urmeaza sa treaca printr-un proces de rebranding astfel ca vechiul mxhost.ro va fi inlocuit de cyberfolks.ro din cate au precizat chiar ei pe blogul MxHost.

Stim inca de acum cativa ani ca firma locala MxHost a fost achizitionata de o companie mai mare in portofoliul careia se mai afla cel putin inca o firma mare de hosting din Romania insa pana acum nu au fost sesizate schimbari majore in cadrul MxHost dupa aceasta achizitie.

mxhost devine cyberfolks

Acesta este un sneek pic din articolul postat pe blogul MxHost din care ne putem da seama cum va arata noul website in curand. Se pare ca se renunta la culorile verzi deja cunoscute de toata lumea in favoarea unui design nou cu o paleta de culori in zona galben.

MxHost precizeaza ca singurele noutati venite odata cu aceasta schimbare vor fi legate de adresa site-ului lor, adresa de email, numele si culorile. Pe partea de servicii, acestia mentioneaza ca lucrurile vor ramane neschimbate: aceeasi echipa, aceleasi preturi si aceleasi pachete de hosting. De asemenea, clientii nu vor fi afectati de schimbare deoarece toate credentialele de login de pe MxHost vor ramane aceleasi odata cu trecerea la cyber_Folks. Totodata si adresele de IP vor ramane la fel.

Momentan asta este tot ce stim despre schimbarea prin care urmeaza sa treaca una dintre cele mai bune firme de hosting din Romania. Deocamdata ramane doar sa asteptam si sa vedem cum se va desfasura procesul de rebranding dar si cum va fi primit acesta de catre clientii vechi dar si de catre potentiali noi clienti.

ClausWeb

Recomandam ClausWeb in principiu datorita raportului calitate-pret. Luand in considerare primele pachete de hosting prezentate in tabelul de mai jos, ClausWeb se numara printre cele mai accesibile firme de hosting si ofera o cantitate rezonabila de resurse pentru un pret atat de mic.

Despre ClausWeb

ClausWeb au peste 17 ani experienta in zona de gazduire web si inregistrare domenii iar pana acum nu s-au facut remarcati prin niciun incident negativ, ba din contra review-urile arata destul de bine per-total. Totodata, varietatea de servicii oferita de ClausWeb este una cel putin impresionanta, astfel ca la ei pe site regasim: inregistrare domenii (zeci de TLD-uri), 6 tipuri diferite de gazduire web (Standard, Premium, Magazin, Corporate, Tomcat, NodeJS), Reseller Hosting si Domenii, diferite servicii de Cloud, Servere VPS si Servere Dedicate, Servicii de Web Design. Asadar, varietatea este la ea acasa.

Pachete gazduire si preturi ClausWeb

hosting clausweb pareri

Pachete gazduire si preturi ClausWeb

 

Chroot

Chroot este una dintre cele mai calitative si performante firme de hosting de pe piata din Romania iar daca nu le-ai incercat inca serviciile, cu siguranta merita sa le acorzi o sansa. Ti-am lasat mai jos o lista detaliata a pachetelor de gazduire oferite de Chroot.

Despre Chroot

Chroot a fost infiintat in 2007 iar pe atunci se ocupa cu oferirea de servicii si solutii software atat pentru companii private cat si guvernamentale. Din anul 2013, conducerea companiei s-a schimbat iar din acel moment Chroot s-a ocupat exclusiv cu servicii de gazduire web, inregistrare domenii, servere VPS si servere dedicate.

Pachete de gazduire si preturi Chroot

hosting chroot pareri

CyberFolks (MxHost)

MxHost se numara printre cele mai de incredere firme de hosting din Romania iar pe langa experientele pozitive ale clientilor din intreaga tara, si noi ne numaram printre ei, folosind serviciile MxHost de mai bine de 5 ani pentru diferite proiecte.

Despre CyberFolks (fost MxHost)

MxHost s-au lansat pe piata din Romania inca din anul 2004 iar de atunci ofera neintrerupt servicii de hosting si inregistrare domenii. Pe parcurs, in oferta au inceput sa se regaseasca si servicii precum: Hosting Dedicat WordPress, Gazduire Magento, Gazduire Reseller, Servere VPS, Servere VPS SSD, Servere Dedicate si Colocare Servere.

Update 2023

MxHost a trecut printr-un rebranding la inceputul anului 2023 iar de acum pot fi gasiti sub numele cyber_Folks. Mai multe detalii despre schimbare pot fi gasite in articolul nostru: “MxHost face rebranding si devine cyber_Folks”.

Pachete gazduire si preturi cyber_Folks

hosting cyber folks mxhost pareri