Despre noi

Am lansat site-ul TopFirmeHosting.ro din dorinta de a oferi informatii cat mai utile celor care vor sa achizitioneze un pachet de hosting de calitate. Si noi am trecut prin aceeasi experienta in urma cu multi ani si stim cat de dificila poate fi aceasta alegere mai ales cand te afli la inceput de drum, cand nu stii pe care sa o alegi dintre zecile de firme de pe piata sau chiar sute/mii daca luam in considerare si firmele din strainatate, cand nu esti sigur de cate resurse are nevoie site-ul tau si asa mai departe.

Prin continutul text publicat pe prima pagina a site-ului nostru am incercat sa raspundem la cat mai multe dintre intrebarile pe care o persoana aflata la inceput in zona de online le-ar putea avea si speram ca au fost cat mai folositoare. Totodata, prin lista de firme de hosting pe care am publicat-o am vrut sa punem accent pe raportul calitate-pret atunci cand a venit vorba de clasamentul celor mai bune firme de hosting din Romania. O parte dintre firme au fost testate chiar de noi, le-am folosit serviciile in cadrul altor proiecte la care am lucrat, iar o alta parte a fost aleasa strict pe baza informatiilor tehnice oferite pe site-ul companiei, review-urile disponibile la momentul respectiv dar si reputatia pe care o au in piata.

Mentionam si aici faptul ca nu avem nicio forma de colaborare cu vreo firma de hosting, asadar clasamentul publicat de noi este obiectiv, lista nefiind influentata de vreun parteneriat cu o anume firma. Suntem deschisi la orice fel de opinii in legatura cu firmele publicate aici, din acest motiv am creat si pagina Hosting Romania Pareri unde ii incurajam pe toti cei care au testat serviciile anumitor firme de gazduire sa isi publice opiniile.