MxHost face rebranding si devine Cyber Folks

Cu totii cunoastem firma MxHost de foarte multi ani, au reusit sa dezvolte unul dintre cele mai puternice branduri de web hosting pe piata din Romania si nu au dezamagit niciodata. Zilele trecute insa a venit vestea ca MxHost urmeaza sa treaca printr-un proces de rebranding astfel ca vechiul mxhost.ro va fi inlocuit de cyberfolks.ro din cate au precizat chiar ei pe blogul MxHost.

Stim inca de acum cativa ani ca firma locala MxHost a fost achizitionata de o companie mai mare in portofoliul careia se mai afla cel putin inca o firma mare de hosting din Romania insa pana acum nu au fost sesizate schimbari majore in cadrul MxHost dupa aceasta achizitie.

mxhost devine cyberfolks

Acesta este un sneek pic din articolul postat pe blogul MxHost din care ne putem da seama cum va arata noul website in curand. Se pare ca se renunta la culorile verzi deja cunoscute de toata lumea in favoarea unui design nou cu o paleta de culori in zona galben.

MxHost precizeaza ca singurele noutati venite odata cu aceasta schimbare vor fi legate de adresa site-ului lor, adresa de email, numele si culorile. Pe partea de servicii, acestia mentioneaza ca lucrurile vor ramane neschimbate: aceeasi echipa, aceleasi preturi si aceleasi pachete de hosting. De asemenea, clientii nu vor fi afectati de schimbare deoarece toate credentialele de login de pe MxHost vor ramane aceleasi odata cu trecerea la cyber_Folks. Totodata si adresele de IP vor ramane la fel.

Momentan asta este tot ce stim despre schimbarea prin care urmeaza sa treaca una dintre cele mai bune firme de hosting din Romania. Deocamdata ramane doar sa asteptam si sa vedem cum se va desfasura procesul de rebranding dar si cum va fi primit acesta de catre clientii vechi dar si de catre potentiali noi clienti.

One thought on “MxHost face rebranding si devine Cyber Folks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *